«Дожор» — хто ми?
Проект “Дожор” був створений для вивчення культури польового харчування та використання набутих знань в поєднанні з сучасними можливостями та технологіями. Багато людей приходило і йшло, доки не сформувався постійний склад команди, незмінним лідером якої є Сергій “Харон” Косенко.
Ми не хочемо виїжджати на природу “на шашличок”, для нас набагато цікавіше випробовувати свої сили у втіленні рецептів світової кухні та їх адаптацію для приготуванні “в полі”. Іноді нас запрошують на спортивні та світські заходи для того, щоб нагодувати велику кількість людей. І ми дуже любимо такі задачі! Запекти здоровенний м`ясний окіст так, щоб кожен шматочок танув у роті? Приготувати розсипчастий рис-каррі ресторанного рівня? Випекти в казані духмяний хліб? Це саме те, за що ми любимо наш проект!
Але життя розставляє свої пріоритети, і з початком війни ми замислилися над тим, щоб наше хобі почало приносити справжню користь. Бо коли наші захисники знаходяться в умовах, де немає магазинів, гостро постає питання їх достатнього харчування.
На данний час ми налагодили процес виготовлення консервованого м`яса та раціонів з гарніром, які стануть у нагоді всім, в кого немає часу та умов для готування. На думку тих, хто вже куштував наші вироби, це “найкраща їжа в світі”!
- Соковиту яловичину.
- Справжню українську свининку.
- М`ясо з рисом, гречкою, горохом та багато інших різновидів раціонів.
А ще ми почали робити хімічні сольові грілки, які можна використовувати багато разів. Ними можна зігрітися навіть у сильні морози, тому що тепло зберігається декілька годин!
Хай вам буде тепло та смачно!